2011. november 13., vasárnap

Novemberi megjelenések #1

A novemberi első skandináv Fantomban olvashatják az északiak az Ausztráliában időközben már megjelent Kate Sommerset féle sztorivonal folytatását. A borítója változik csupán, illetve ugyebár a skandinávoknál színesben jelenik meg a Fantom. Második történetként folytatódik a szokásos Falk klasszikusok közlése.

Fantomen 2011/23
- "Den nye abbedissen" ("The New Abbess") by David Bishop & César Spadari
- "Båtflyktningene" ("The Eastern Dark") part 1 by Lee Falk & Sy Barry











The Phantom (Frew) #1616
- "Curse of the Granite God, Part 1" by Scott Goodall & Kari Leppänen



Ezt a történetet már egyszer kiadták az ausztrálok 1992-ben, most újra megjelentették, ugyanazzal a borítóval. Érdekességképpen mellékelem az eredeti skandináv borítót is. Aki szeretné magyarul is olvasni, az keresse a HálóZsákon "A kolosszus titka" címmel!

1 megjegyzés:

  1. Na hogy megtörjem a csendet... ismét piszok jó az új skandináv sztori eredeti borítója... össze se lehet hasonlítani a lentebb közölt ausztrállal. sajnos ez a tendencia, hogy a svédektől a borítót nem veszik át, mert úgy állítólag olcsóbb a nyersanyag, ha "fabrikálnak" hozzá egyet (gyakorlatilag lemásolnak egy panelt a füzetből vagy ilyesmi).
    ja, és a cikkekhez bátran írhat mindenki, lehet akár gmail-es felhasználóként is bejelentkezni... de meg van engedve az anonim hozzászólás, csak akkor az elejére/végére írd oda a nicked, hogy tudjuk, ki írt ;)
    egy próbát megér!

    VálaszTörlés

Ide várom a megjegyzésedet!